Beeldadvies: advies en tips over foto’s gebruiken op je website en social media

Heb jij wel eens foto’s laten maken voor je bedrijf om vervolgens veel/alle foto’s te laten verdwijnen op een map op je harde schijf omdat je niet goed weet hoe je die foto’s gebruiken kunt?

Daar wil ik je graag mee helpen! Omdat er vaak zoveel meer uit de foto’s te halen.

Vooral wanneer je een beeldbank aan foto’s hebt ontvangen van je fotograaf (zoals ik aanbied bij mijn fotoshoots), dan is het goed om te kijken hoe, waar en wanneer je die foto’s in kan zetten om ze optimaal te gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan regelmatig andere foto’s gebruiken op Social Media, de bezoekers op je website naar de juiste plek ‘wijzen’ (en dat kan soms letterlijk zijn zoals je ziet op deze pagina) en de teksten ondersteunen met de juiste foto’s.

Daarom kijk ik graag met je mee hoe je nu foto’s gebruikt op je website, social media profielen en eventueel drukwerk, om van daaruit samen te kijken naar hoe je dit kan verbeteren om de foto’s optimaal te benutten.

Een adviesgesprek

Wil jij je foto’s gebruiken op de manier zoals het beste voor jou en je bedrijf werkt? Dan nodig ik je graag uit voor een adviesgesprek! In dit gesprek laat ik je zien hoe je keer op keer het maximale uit je huidige foto’s kan halen. Het is hierbij niet mijn insteek om je te adviseren om nieuwe/betere foto’s te (laten) maken. Heb je zelf de foto’s gemaakt? Dan kan ik je tips geven over hoe je die foto’s kan verbeteren of hoe je betere foto’s kunt maken.

10 persoonlijke tips

Om het gesprek goed voor te bereiden, ontvang je van mij bij boeking een vragenlijst. In deze vragenlijst kan je aangeven waar je nu tegen aan loopt en de links delen naar de plekken waar de foto’s gebruikt worden. Aan de hand van wat ik vind, maak ik een lijst met 10 persoonlijke tips. Deze tips lopen we tijdens het gesprek natuurlijk ook door.

Verslag van het adviesgesprek

Na afloop ontvang je niet alleen de 10 persoonlijke tips die ik voor je gemaakt heb, maar ook een verslag van ons gesprek. Je hoeft dus zelf geen aantekeningen te maken. Hebben we dit adviesgesprek online gehouden? Dan ontvang je de complete opname zodat je alles nog een keer terug kan kijken.

De prijs

De prijs van dit adviesgesprek is € 149,- exclusief btw.
Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur en vind plaats op een locatie in de regio Oss of online (via Skype of Zoom).

Wil jij meer weten over foto’s gebruiken op je website en Social Media profielen?

Neem dan contact met mij op voor meer informatie. Ik help je graag om alles uit jouw foto’s te halen!

Je kunt mij bellen op: 06-40477427
Of direct een e-mail sturen op: mail@photobymariska.com

Natuurlijk kun je ook onderstaande contactformulier invullen.

Ik probeer altijd binnen één werkdag te reageren op je e-mail!