Fotografie voor spirituele ondernemers

Ben jij spiritueel ondernemer en heb jij nieuwe foto’s nodig voor op de website en social media profielen? Ben je op zoek naar bedrijfsfotografie om de diensten die je aanbiedt beter in beeld te brengen en makkelijker te verkopen? En heb je eigenlijk geen idee hoe die diensten en het gevoel/de ervaring die jij biedt aan klanten in beeld gebracht kunnen worden? Dan ben je hier exact op de juiste plek! 

Als freelance fotograaf heb ik mij de laatste jaren steeds meer ontwikkelt in het in beeld brengen van gevoelens en ervaringen van bedrijven. Gevoel zoals vertrouwen, succes, plezier, rust, zachtheid en noem maar op. De gevoelens en ervaringen die jij je klant biedt, maar die moeilijk visueel te maken zijn als spirituele ondernemer. Hier kan ik dus bij helpen!

Bedrijfsfotografie op maat

Niet 1 bedrijf is hetzelfde en al zeker spirituele bedrijven niet. Dat maakt jouw bedrijf ook zo bijzonder. Daarom bied ik ook geen standaard pakketten aan voor het fotograferen van jouw bedrijf.

Om te zorgen dat de foto’s goed passen bij jouw bedrijf hebben we eerst samen een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek waarin jij alles kan vertellen over wat je doet, biedt aan je klanten en zoekt qua foto’s. Aan de hand van dit gesprek kan ik een goed beeld krijgen van wat nodig is om tot het beste resultaat te komen en zal ik je een aanbod doen. Zo weet jij zeker dat je precies krijgt wat je zoekt en nodig hebt.

Wanneer je akkoord gaat met het aanbod, dan begint het leuke deel van mijn bedrijfsfotografie: het plannen en maken van de foto’s! We gaan op zoek naar een locatie die precies bij jou past (het is natuurlijk ook mogelijk om de foto’s op eigen locatie te maken), gaan op zoek naar mensen die ‘model’ kunnen zijn bij de fotoshoot en regelen extra accessoires die helpen het juiste beeld te krijgen. Je ontvangt van mij ook een bestand met kledingtips om te helpen met die hele bekende vraag “Wat moet ik aan op de foto’s?” en afhankelijk van het aanbod dat je kiest, maak ik ook een moodbord met voorbeeldfoto’s. Na afloop van de fotoshoot ontvang je al snel de selectie foto’s en kijken we samen naar hoe je de foto’s kunt gebruiken binnen je bedrijf.

Alles zodat jij optimaal resultaat haalt uit je foto’s!

Deze ondernemers gingen je voor:

Benieuwd wat anderen zeiden over hun fotoshoot?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Je kunt mij bellen op: 06-40477427
Of direct een e-mail sturen op: mail@bymariska.photo

Natuurlijk kun je ook onderstaande contactformulier invullen.

Ik probeer altijd binnen één werkdag te reageren op je e-mail!