Fotografie voor spirituele ondernemers

Ben jij spiritueel ondernemer en heb jij nieuwe foto’s nodig voor op de website en social media profielen? Ben je op zoek naar bedrijfsfotografie om de diensten die je aanbiedt beter in beeld te brengen en makkelijker te verkopen? En heb je eigenlijk geen idee hoe die diensten en het gevoel/de ervaring die jij biedt aan klanten in beeld gebracht kunnen worden? Dan ben je hier exact op de juiste plek! 

Als freelance fotograaf heb ik mij de laatste jaren steeds meer ontwikkelt in het in beeld brengen van gevoelens en ervaringen van bedrijven. Gevoel zoals vertrouwen, succes, plezier, rust, zachtheid en noem maar op. De gevoelens en ervaringen die jij je klant biedt, maar die moeilijk visueel te maken zijn als spirituele ondernemer. Hier kan ik dus bij helpen!

Bedrijfsfotografie op maat

Niet 1 bedrijf is hetzelfde en al zeker spirituele bedrijven niet. Dat maakt jouw bedrijf ook zo bijzonder. Daarom bied ik ook geen standaard pakketten aan voor het fotograferen van jouw bedrijf.

Om te zorgen dat de foto’s goed passen bij jouw bedrijf hebben we eerst samen een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek waarin jij alles kan vertellen over wat je doet, biedt aan je klanten en zoekt qua foto’s. Aan de hand van dit gesprek kan ik een goed beeld krijgen van wat nodig is om tot het beste resultaat te komen en zal ik je een aanbod doen. Zo weet jij zeker dat je precies krijgt wat je zoekt en nodig hebt.

Wanneer je akkoord gaat met het aanbod, dan begint het leuke deel van mijn bedrijfsfotografie: het plannen en maken van de foto’s! We gaan op zoek naar een locatie die precies bij jou past (het is natuurlijk ook mogelijk om de foto’s op eigen locatie te maken), gaan op zoek naar mensen die ‘model’ kunnen zijn bij de fotoshoot en regelen extra accessoires die helpen het juiste beeld te krijgen. Je ontvangt van mij ook een bestand met kledingtips om te helpen met die hele bekende vraag “Wat moet ik aan op de foto’s?” en afhankelijk van het aanbod dat je kiest, maak ik ook een moodbord met voorbeeldfoto’s. Na afloop van de fotoshoot ontvang je al snel de selectie foto’s en kijken we samen naar hoe je de foto’s kunt gebruiken binnen je bedrijf.

Alles zodat jij optimaal resultaat haalt uit je foto’s!

Deze ondernemers gingen je voor:

Benieuwd wat anderen zeiden over hun fotoshoot?

 • Mariska is een leuke, lieve, professionele fotografe die je op je gemak stelt. Ze denkt met je mee voor, tijdens en na de shoot. Ik wist zelf al ongeveer wat voor foto’s ik wilde en Mariska heeft dit echt fantastisch in beeld gebracht. Heel blij met het resultaat en haar inbreng!

  Julianne Verreijken van Kracht Life Coach

  Julianne Verreijken – Kracht Life Coach
 • Ik wil je graag met heel mijn hart bedanken voor de ronduit PRACHTIGE foto’s, lieve Mariska. Alles wat je zei en deed tijdens de fotoshoot was precies passend voor de sfeer, die zo mooi op de foto’s terug is gekomen. Je kon precies aanvoelen op welk moment je wat zou fotograferen, met een bijzonder oog voor detail, licht, en samenstelling van het beeld. Ik heb nog nooit een fotografe beleefd die zo goed haar Inner Guidance en intuïtie volgt, en het zo kan toepassen op het moment en de sfeer die er uit mag komen. Ik wist zelf niet zo goed onder woorden te brengen hoe het eruit mocht zien, en jij voelde het perfect aan en hebt het fantastisch omgezet in beeld. Echt prachtig! Je combineert alles wat je nodig hebt voor een top spirituele fotografe en ondernemer: je creativiteit en ideeën waarmee je je afstemt op het moment, een fantastisch oog voor detail en je opent jezelf voor inzicht en intuïtie hierin. Een aanrader voor iedere spirituele entrepreneur.

  Charis Edenhofer, Spirituele Coach en Kanaal

  Fotoshoot met Charis Edenhofer - Spirituele Coach - Fotograaf Nijmegen
  Charis Edenhofer – Spirituele Coach en Kanaal
 • Wij hadden met spoed een fotograaf nodig om goede foto’s van ons te maken voor op onze website.
  We wilden meer in beeld brengen wie we zijn en waar ons bedrijf over gaat.
  Mariska heeft met spoed tijd voor ons vrijgemaakt en was flexibel, wat handig is gezien de weersomstandigheden in oktober. Uiteindelijk hebben we een binnen en een buiten sessies gemaakt!
  Met Mariska werken was super leuk, ze is makkelijk in het contact en heeft een vrolijke aanstekelijke lach. Ze zorgt dat je je op je gemak voelt en alle spanningen die je zou kunnen voelen of daadwerkelijk hebt, vallen weg. Zij had snel door wat wij wilden en kwam zelf ook met ideeën. Ook tips voor kleding, wat is wel handig en wat niet. Mariska ‘schiet foto’s’ tot ze tevreden is over het resultaat, dat ze in beeld heeft wat wij maar ook zij voor ogen heeft. Loep zuiver en goede composities.
  Ze levert snel foto’s aan en zij doet ook echt wat ze zegt. Afspraak is afspraak. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking en zijn blij met het resultaat. Als je een goede fotograaf zoekt voor je bedrijf bevelen wij Mariska van harte aan. Wij komen in de toekomst zeker nog een keer terug!

  Anneke en Muriel van Huis van Jonathan / Relaties zonder Stress

  Huis van Jonathan / Relaties zonder Stress
 • Fijn dat de fotoshoot zo goed verlopen is, in alle opzichten wat mij betreft en ook een mooie foto’s. De setting met die prachtige blauwe vloer en de kleurrijke tuin op de achtergrond maakt het helemaal de juiste sfeer. Ben er echt blij mee en ook heel blij dat ik met jou in zee (nou ja, in dit geval is “de tuin in” een betere omschrijving) ben gegaan ; ) En die detailfoto’s zo mooi vervaagd, ook prachtig. Ik vind ze allemaal erg mooi. Je hebt echt heel goed begrepen welke kant ik op wilde.

  Esther van Dreamyoga

  Dreamyoga

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Je kunt mij bellen op: 06-40477427
Of direct een e-mail sturen op: mail@bymariska.photo

Natuurlijk kun je ook onderstaande contactformulier invullen.

Ik probeer altijd binnen één werkdag te reageren op je e-mail!